Csökkentse vállalkozásának költségeit- szervezze ki a bérszámfejtést!

 

Bízza a tevékenységet okleveles jövedelemadó-szakértőre! A munkavállalókkal kapcsolatos teljes adminisztrációt átvállaljuk, több ideje marad vállalkozására!

A bérfizetés pontossága még mindig kényes terület a vállalkozások számára, hiszen a munkaügyi perek többsége még mindig a munkavállalók részére zárul kedvezően. A bevallások határidőben történő feladása kiemelt feladat a vállalkozások számára.

Külön igény esetén elkészítjük munkaszerződéseket és a munkavállaló tájékoztatására irányuló minden egyéb törvényi kötelezettségének eleget teszünk. Dolgozók részére kiadandó dokumentumokat elkészítjük, Önnek csak annyi dolga van vele, hogy aláíratja a dolgozókkal. emellett vállaljuk a dolgozók email címére az online kiküldést is.

Speciális bérszámfejtési szolgáltatásokkal, mint munkaidőkeret, távmunka elszámolása stb. is állunk az önök szolgálatában.

 

Bérszámfejtési szolgáltatásaink:

 

  • bérszámfejtés, bérpótlékok számfejtése
  • Béren kívüli juttatások elszámolása (cafeteria)
  • Cafeteria szabályzatok elkészítése
  • Bérpapírok elkészítése, továbbítása közvetlenül a dolgozóknak
  • Munkaügyi szabályzatok elkészítése
  • Munkaügyi dokumentációk elkészítése
  • Bevallások elkészítése és továbbítása a NAV-nak
  • Különféle riportok készítése- fizetendő járulékok, bérösszesítők, bérfizetési jegyzékek
  • Optimális foglalkoztatási tevékenységek kialakítása
  • Jogszabály változások naprakész nyomon követése

Adóbevallás készítése magánszemélyek részére:

 

Vállaljuk adóbevallásaik elkészítését, legyen az akármilyen bonyolult. A dokumentumok fogadását akár elektronikusan is vállaljuk.
Önnek nem kell mást tennie: csak továbbítsa a munkáltatóktól, kifizetőktől megkapott dokumentumokat és bevallását elkészítjük.Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Precíz, megbízható munka bérszámfejtésben is!

bérszámfejtésEgy jól működő vállalkozáshoz sok ember együttes, összeszokott munkája szükséges, köztük a könyvelőé is. Szüksége van egy megbízható könyvelő szolgálataira? Szeretné végre biztos kezekben tudni a pénzügyi feladatokat? Ebben mi vagyunk illetékesek, így nem fog csalódni bennünk, ha hozzánk fordul! Várjuk megkeresését, hogy segíthessünk az olyan könyvelői feladatok precíz ügyvitelében is, mint amilyen a bérszámfejtés!

A bérszámfejtés megkerülhetetlen része egy cég életének és működésének, hiszen az alkalmazottak fizetéséről van szó. Az ehhez kapcsolódó számításokat, kifizetéseket, a pénzmozgás koordinálását és ellenőrzését a könyvelő munkakörébe soroljuk. Az ő dolga a bérszámfejtés is, a személyi jellegű juttatások számfejtése, a havi bérlista összeállítása, ehhez kapcsolódóan pedig a túlórák, levonások kiszámolása és nyilvántartása, a befizetések kezelése.

Gyakorlott, képzett, precíz munkát végző, naprakész könyvelők munkáját kínáljuk bérszámfejtéshez Önnek is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön árajánlatunkról!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit