Adótanácsadás Dunaújvárosban és Budapesten

 

Adótanácsadói szolgáltatásunkkal vállalkozása jelentős megtakarításokat érhet el

Cégek és magánszemélyek számára adóképzettséggel rendelkező kollégánk segít, hogy az adótörvények kínálta lehetőségek kihasználásával az adófizetési kötelezettségeiknek eleget téve a nemzetközi szabályok ismeretével járó adóelőnyöket is ki tudják használni.

 

Magyar és nemzetközi adózási kérdésekben is segítséget tudunk nyújtani szakértőink segítségével.

 

Ügyfeleink részére folyamatos és eseti adótanácsadói szolgáltatást biztosítunk, segítve, hogy a munkájukat érintő adózási, számlázási kérdéseket a törvényi előírásoknak megfelelően tudják kezelni.

Igazságügyi szakértői tevékenységünknek köszönhetően a bírósági eljárások folyamatát és lehetőségeit ismerjük, így az álaluk feltett kérdéseket széles látókörrel tudjuk megválaszolni.

Amennyiben nemzetközi ügyletekkel kapcsolatos kérdése van, azt is megválaszoljuk. Külföldön szeretne céget alapítani?

Nemzetközi cégalapításban jártas ügyvédi irodával lévő kapcsolatunk biztosítja, nemcsak a szomszédos országokban, de akár Máltán, cipruson, az Egyesült Arab Emirátusokban vagy számtalan más országban az adózási szokásokat is figyelembe a kedvező megoldások biztosítását. Amennyiben céget kíván ezekben alapítani, vagy adóoptimalizálási lehetőségekre kíváncsi, keressen bennünket!

Állandó meghatalmazás keretében végezzük cégek áfa regisztrációját, vagy leányvállalatok, fióktelep könyvelését, adótanácsadását. Kapcsolatot tartunk a külföldi cég könyvelőjével, adótanácsadójával, valamint az ellenőrzések során ellátjuk a képviseletét. Adószakértőink mindemellett hatékony segítséget tudnak nyújtani a nemzetközi áfa és jövedelemadó és társadalombiztosítási kérdések megoldásában is.

 

Vállaljuk ügyfeleink adóhatóság előtti képviseletét

 

Adószakértőink sikeresen képviselik partnereinket az ellenőrzésre való felkészüléstől a jegyzőkönyvre tett észrevételeken át a jogorvoslati eljárásokig. Bírósági szakaszban is adószakértői közreműködést biztosítunk, valamint ügyvédi képviseletet az eljárások folyamán.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit